Trampoline Park

I USA har vi utrolig mange fine trampoline parker. Jeg har fått med meg at det er kommet flere av dem i Norge også i det siste, og i USA er en plass vi fast besøker for å trene. I helgene pleier vi ofte å ta oss en tur med hele familien, og da pleier vi å leie banene hvor man kan spille basketball, slik at vi kan ha turnering. Trampoline parker er fine for både voksne og barn, hopping er bra for styrke og balanse, og man skal ikke tro at parkene er til bare for de minste, det er mange mosjonsgrupper som kommer fast. Om kvelden er det aldersgrense 16 år, og da er det mange voksne som kommer for å trene. I og med at jeg har drevet med turn, er jeg sertifisert som trampoline trener. Det er utrolig moro å ta med de små, og se hvor utrolig fort de lærer. Den siste turen vi tok, hadde Plex senteret laget en ninja obstacle course pga. tv programmet "The American Ninja Warrior." Det var faktisk utrolig kult. Vi ble delt inn i to lag, og kjempet om å komme oss igjennom hinderløypen raskest. Barna hadde det supert!

   


Plex Sports Center Columbia, SC #workout #blogg #hverdag #trene #helse #trampoline #turn #workout #fitness

#barn #familie #utveksling #hverdagsliv #mamma #collegelife #exchangestudent #sports #trening #trampoline #reise #USA

 

Blogglisten

4 kommentarer

Sunniva Stenberg

21.02.2017 kl.03:42

Ser gøy ut :)

Elisabeth

21.02.2017 kl.09:46

Sunniva Stenberg: Hei Sunniva! God morgen! Ja, det er utrolig gøy, også er det noe helt annet å leke som trening, enn å skulle ut i skogen å jogge. Jeg er kjempeglad i å jogge også, men det er noe eget med det å klatre over hinder og kjempe seg igjennom skumbiter:) Trampolinebaner er bare en g;y måte å bevege seg på!

Iselin Renée

21.02.2017 kl.12:11

Så gøy :)

Elisabeth

21.02.2017 kl.12:16

Iselin Renée: Hei! Ja vi syens det var veldig gøy da! er så fint fordi det er like gøy for oss som er store som det er for de små, også er det veldig rimelig i USA å gå inn i grupper. På en lørdag når vi voksne har lyst til å trene litt så er det genialt å ta med seg de små i parken, da blir det to timer med hardtrening på oss alle. I USA har de satt opp hoppeslott type ting til de minste under 5, slik at de kan få prøve seg i egne hinderløyper som er tilpasset høyde. Det er helt gull

Skriv en ny kommentar

Elisabeth

Elisabeth

36, Kristiansand

Jeg har tatt en mastergrad i USA i psykologi, og er utdannet rådgiver. Jeg studerer nå for tiden medisin i USA, og skal spesialisere meg innen psykiatri.

Kategorier

Arkiv

hits