Cheerleading in California

Jeg vet at det er mange jenter her i Norge som driver med cheerleading, og jeg får mye spørsmål om jeg kan legge ut bilder av cheer i USA. Jeg nå har blitt godt voksen, og driver ikke med cheer lenger, men jeg kan legge ut disse bildene av vennene mine fra tiden i Ventura Twisters. Jeg bodde i 4 år i byen Ventura i California, og for de av dere som følger cheerleading, ja det er byen SMOED kommer i fra, og ja, det er samme klubben som Kiara Nowlin pleide å turne for. Jeg har faktisk trent henne et par ganger, da hun var en 5 år gammel, eller noe i den dur:) Jeg hadde en helt utrolig tid i California, og jeg var en del på Gold Coast Gymnastics hvor Twisters holder til for å tumble. Det er mange som har spurt meg om jeg var med på Twisters laget, men det var jeg ikke. Jeg drev enda med turn da jeg bodde i California, så jeg gikk på World Stars Gymnastics i Camarillo, men Gold Coast lå liksom rett nede i gaten fra huset vårt. Jeg hadde venner som gikk på Buena High School, og de var med på twisters, så det var slik jeg endte opp på trening med det laget. 

California er for øvrig verdens beste stat! og jeg håper å flytte tilbake dit til høsten for å studere medisin.

Cassie and Abby

 

Cassie and Abby

#blogg #hverdag #California #cherrleading #ClubCheerTwisters #reise #idrett #sport #cheersport #USA #highschool #exchange

2 kommentarer

Victoria Larsen

20.02.2017 kl.23:02

Jeg håper du har en fin mandagskveld! :-)

Elisabeth

20.02.2017 kl.23:29

Victoria Larsen: Tusen takk:) I like måte står bra til her, har en snorkende Boston Terrier ved siden av meg som durer i vei!

Skriv en ny kommentar

Elisabeth

Elisabeth

36, Kristiansand

Jeg har tatt en mastergrad i USA i psykologi, og er utdannet rådgiver. Jeg studerer nå for tiden medisin i USA, og skal spesialisere meg innen psykiatri.

Kategorier

Arkiv

hits